【歐洲國家盃】香港 7/12 星期日深夜免費直播決賽 : 英格蘭 vs 意大利


分享 :

圖片來源 : crowdwisdom.live

歐洲國家盃四強,英格蘭加時擊敗丹麥,自 1966 年世界盃決賽後再次晉身大型足球賽事決賽,對手將會係擊敗西班牙嘅意大利。

英格蘭 VS 意大利 — 決賽喺香港時間 7 月 12 日(週一)凌晨 3 時上演!

99 台 ViuTV 將有免費直播!節目會由 2:00 開始。

唔知你哋支持邊隊呢?

P.S. 留意返,睇完波係要返工㗎 ….


熱門貨品

 

Superfans.com.hk

分享 :


英超、西甲等足球聯賽 2021/22 新一季球衣現已登場!
英超、西甲等足球聯賽 2021/22 新一季球衣現已登場!
previous arrow
next arrow
 
Shadow
注意 : 本網站是以實時上傳文章的方式運作,本站對所有文章的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切文章內容均只代表發文者個人意見,而並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。發文者擁有在本站張貼的文章。由於本站是受到「實時發表」運作方式所規限,故不能完全監查所有即時文章,若讀者發現資訊出現問題,請聯絡我們。本站有權刪除任何內容及拒絕任何人士發文,切勿撰寫粗言穢語、毀謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。